SAB wint PXL STEM Slam award (opnieuw)!

Maandag 18 maart, de nieuwe editie van de PXL STEM Slam stond met stip in onze SAB-agenda genoteerd. De PLX STEM Slam is een wedstrijd waarbij 22 groepen uit verschillende Limburgse secundaire scholen uitgedaagd worden met opdrachten rond STEM (Science Technology Engineering en Mathematics). Na een eerste prijs op de PXL STEM Slam 2018, konden we niet anders dan onze titel te gaan verdedigen. Dus trokken ook dit jaar enkele vrijwillige wetenschappers van de derde graad naar Hasselt. En ja hoor, SAB deed het weer!

Het team, de ‘Anorganische groentesoep’ met Sofie Neyens, Lucas Hulsbosch, Bram Theunissen Sciot en Lander Kerkhofs behaalde een derde plaats, een prachtig eindresultaat voor onze vijfdejaars! Niet alleen een toffe dag boordevol uitdagingen en een goede catering, maar ook nog een prijs! Zij zullen volgend jaar zeker weer deelnemen.

En onze zesdes? Die deden het nog beter! De ‘Schaapjes van Segers’ eindigden als eerste en brachten de STEM Slam Trofee mee naar Bree! Een dikke proficiat aan Lore Wesenbeek, Ruben Knevels, Wout Cloostermans, Senne Doumen en Kobe Steensels! Geniet van jullie gewonnen filmtickets.

SAB wint PXL STEM Slam award (opnieuw)!