Wat na 6 Marketing & Management? Sander en Jody vertellen!

Sander Allary en Jody Remans studeerden allebei af in de richting Marketing & Management in juni 2017. Afgelopen donderdag waren ze graag geziene gasten in 6 Marketing & Management en 6 Business & IT en ze informeerden deze leerlingen over hun eerste jaar na SAB.

Sander besliste in de loop van vorig schooljaar om nog niet onmiddellijk verder te gaan studeren maar om eerst een buitenlandse ervaring op te doen. Hij vertrok samen met klasgenote Hanne Janssen in september 2017 voor 9 maanden naar Santa Barbara in Amerika. Dankzij de organisatie EF International Language Centers behaalde hij daar een Academic Semester Abroad Diploma. Hij is nog maar een weekje terug in België en kwam vandaag heel enthousiast vertellen over zijn studies, uitstappen, vriendschappen,… in Amerika. Hij benadrukte dat deze ervaring hem ongelooflijk veel heeft bijgeleerd en hij wil het eigenlijk iedereen aanraden. Sander gaat in september de opleiding Logistiek Management volgen.

Jody Remans gaf heel bruikbare informatie over o.a laptop, software en seminaries in zijn eerste jaar als student Marketing, optie Sport Management aan de PXL in Hasselt. Hij vindt dat deze richting perfect aansluit bij de richting Marketing & Management. Hij heeft op onze school een heel goede voorbereiding gekregen, zeker op gebied van boekhouden. Jody had zijn handboeken economie, wetgeving en Frans bij waarin de leerlingen een kijkje mochten nemen. Naar de les gaan is absoluut een voorwaarde om te kunnen slagen! De leerlingen zijn bij deze gewaarschuwd voor hun studies na SAB!

We wensen Sander en Jody nog heel veel succes met hun verdere studies en bedanken hen voor het aangename uurtje!

WhatsApp Image 2018-05-31 at 17.34.58