Ondernemer Erik Houben (4 Result) adviseert 5/6 M&M

Erik Houben startte zijn uiteenzetting met een schets van zijn loopbaan. Een schets doorspekt met een reeks adviezen voor onze leerlingen zoals het belang om jezelf te ontwikkelen als mens en om overal opportuniteiten te zien. Om op het juiste moment op het juiste treintje te springen. Een van die treintjes bracht hem tot het oprichten van een eigen onderneming. 4 Result is gespecialiseerd in training, coaching en advies in Sales en Modern Leiderschap met de focus op resultaatgericht coachen.

Inzicht in hoe mensen leren, hoe het brein de realiteit interpreteert en hoe mensen beslissingen nemen zijn cruciaal bij het resultaatgericht trainen van medewerkers. Net zoals jezelf omringen met positieve coaches die je opvolgen in het veld na de trainingsdagen.

Deze pionier op vlak van home offices drukte onze leerlingen tot slot op het hart om zich heel bewust te zijn van hun personal branding. Een advies waar ze meteen mee aan de slag kunnen gaan nu ze steeds dichter bij de start van hun studies hoger onderwijs komen.

Dit bezoek vond plaats op woensdag 16 maart.