Stage 6 B& IT en 6 M&M

De leerlingen van 6 B&IT en 6 M&M hebben onlangs hun digitale stage-portfolio ingeleverd. Een mooie afronding van hun twee weken stage in het bedrijfsveld. Het was korte maar bijzonder geslaagde ervaring die voor vele leerlingen een grote impact zal hebben op hun studiekeuze en latere beroepskeuze. We delen graag enkele quotes uit de stageblogs van de leerlingen met jullie:

“Het was een ontzettend leuke ervaring, ik heb super veel bijgeleerd en ik heb top mensen leren kennen. Wat een zalige 2 weken en wat een ervaring!”

“Ik vond het fijn dat ik mijn kennis van school kon delen met mijn collega’s. Zo gaf ik hen meer uitleg over de app Plickers, een tool die ik ken van mijn leraar Frans”.

“Iedereen was vriendelijk en behulpzaam vanaf de eerste minuut, ik had echt het gevoel dat ik iedere dag wel iets bijleerde, zowel van het werk, als van mezelf.”

Deze ervaring kon natuurlijk alleen maar plaatsvinden dankzij de medewerking van een hele reeks stagebedrijven, we willen hen dan ook uitdrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking!
6 B&IT:
Digital Talents (Hasselt) – HD2 Computers (Peer) – SBB (Bree – SBB Leuven )

6 M&M:
Advocatenkantoor A10 Legal (Bree) – AVM (Bree) – Chevron Philips Chemicals (Beringen) – De Ceuster & Co nv (Lommel) – Izico (Bocholt) – Jet Logistics (Opglabbeek) – Landmeters- en vastgoedexperten BVBA (Bree) – OCMW (Opglabbeek) – Randstad Inhouse (Scania) – Stadhuis Bree – Synergie Interim (Hasselt) – UZ Campus Gasthuisberg (Leuven)