Much More A op bezoek bij Deusjevoo 

Op maandag 14 mei kregen de leerlingen van 5 Marketing & Management de unieke gelegenheid om één van de meest opvallende bedrijven in Limburg te bezoeken. Deusjevoo, het bedrijf van Jo Peeters, is gevestigd in een atypische industriebouw op de C-mine-site in Genk. het bedrijf bouwt onder andere verrassende en originele tv-decors en beursstanden. Deusjevoo werkte mee aan de tv-sets van Wie wordt multimiljonair?, Familie, Bake-Off Vlaanderen, Tegen de sterren op, Superbrein (in Nederland)…
Bekende bedrijven zoals Trebos, Radson en Quadro deden beroep op Deusjevoo voor de constructie van een innovatieve beursstand en één van de nieuwste projecten is Outspiration, de beurs die de bezoekers kennis laat maken met dé outdoortrends voor 2018.
Tenslotte staat Deusjevoo ook garant voor het ontwerp van prachtige interieurs zoals Corda hal A op de Corda Campus in Hasselt, het Happy Skin KAFE en C-mine Crib.
Jo Peeters heeft een bijzondere kijk op ‘werken’. Hij wil zijn medewerkers ‘a great place to work’ bieden en hen de gelegenheid geven om mee te bouwen aan bijzondere concepten en uitdagende projecten. Hij wil een ontspannen sfeer creëren waar de werknemers centraal staan. Hier horen ook wandelingen in het groen tijdens de middagpauzes en yoga- en massagesessies bij. Multitasken is uit den boze en wordt vervangen door ‘focus op kerntaken’. Alles staat in het teken van het voorkomen van stress en burn-outs. Het boek ‘Neen, u kan het ècht niet!’ van Theo Compernolle is hiervoor een belangrijke inspiratiebron’.

Much More A op bezoek bij Deusjevoo