Jarne Peeters, ondernemer en leerling van 6 Marketing & Management!

Je favoriete voetballer zien spelen is leuk, maar het wedstrijdtruitje of de voetbalschoenen gedragen door de speler ‘himself’ in jouw kamer hebben liggen is toch net iets leuker! Maak kennis met Jarne Peeters, leerling van het zesde jaar Marketing & Management. Misschien ken je hem niet zo goed maar wees maar zeker dat menig voetballer uit eerste klasse zijn naam wel kent. Ontdek hier het verhaal van Jarne.

Jarne Peeters is geboren en getogen in Opglabbeek. Al van jongs af aan was het alleen voetbal dat de klok sloeg. Al snel ging Jarne met zijn papa naar de wedstrijden van KRC Genk kijken. Daar is het dan ook allemaal begonnen…

Je ziet het wel vaker gebeuren, spelers die na de wedstrijd een ererondje maken en hun voetbaltruitje in het publiek gooien. De kans dat je op die manier een truitje van jouw favoriete speler te pakken krijgt, is klein. En dus kreeg Jarne het lumineuze idee om dit anders aan te pakken. Via social media zocht hij contact met spelers, vrienden van spelers, managers,… De vraag voor hen was natuurlijk simpel: ‘Mag ik jouw wedstrijdtruitje na de wedstrijd in ontvangst nemen?’. ‘Oké, in het begin is dit allemaal niet zo makkelijk maar éénmaal je de nodige contacten hebt in de voetbalwereld, gaat dit vrij vlot’ aldus Jarne.

Doorheen de jaren heeft Jarne dan ook een mooie collectie aan voetbaltruitjes verzameld. Zo mag hij zichzelf de trotse eigenaar noemen van de wedstrijdtruitjes van Courtois, De Bruyne, Milinković-Savić, Origi, Carrasco,… Stuk voor stuk wereldtoppers. Maar daar blijft het niet bij, de collectie van Jarne telt ondertussen meer dan 160 voetbaltruitjes. En dan tellen we de keepershandschoenen en voetbalschoenen nog niet eens mee!

Dankzij de vele contacten die Jarne heeft, zijn ook steeds meer bedrijven jaloers op zijn relaties in de voetbalwereld. Zo is onder meer Shindesigns (een bedrijfje van Stef Peeters en ex-SAB leerling Martijn Knoops) met hem in contact gekomen. Jarne zorgt er dan ook voor dat voetballers van Europese topclubs of simpelweg hier in omstreken de gepersonaliseerde scheenbeschermers van Shindesigns leren kennen. Als vrijwilliger bij Shindesigns zorgt hij ervoor dat elke voetballer een uniek paar gepersonaliseerde scheenbeschermers ontvangt wanneer hier vraag naar is.

Wees dus zeker niet verbaasd als je Jarne tijdens het weekend ziet praten met jouw favoriete voetballer uit eerste klasse, dan komt er vast weer een nieuw voetbaltruitje aan!

Je kan de avonturen van Jarne en Shindesigns volgen via Instagram:
@matchwornjarne & @jarnepeeters35 & @shindesigns.

Jarne Peeters, ondernemer en leerling van 6 Marketing & Management!