Dorpsrestaurant in de stijl van Bond, James Bond…

De leerlingen van 5STWa en b maakten op 28 februari 2023 als voorlaatste groep de mensen blij met een dorpsrestaurant. Met lekker eten en animatie in het thema van James Bond (007) werd het een gezellige namiddag.
De tafels waren aangekleed met een theelichtje, een dobbelsteen van roosjes gemaakt uit speelkaarten en placemats voorzien van een sudoku.

We deden zeker ons best om hen een fijne dag te bezorgen en we kregen te horen van de ouderen dat we hier zeker in geslaagd zijn! Op het menu stond: een tomatensoep met balletjes, een hoofdschotel van runderreepjes met stroganoffsaus, een puree en een gezond slaatje en tot slot een overheerlijke chocomousse en een lekkere tas koffie.

Als animatie in het thema van James Bond lieten we de gasten een cluedoraadsel oplossen aan de hand van 2 filmpjes, die Daan, Seppe, Kaan en Zoran maakten. Iedereen had zijn eigen taak maar we moesten samenwerken als een team om alles vlot te laten verlopen. We kregen zelfs een welverdiend applaus van de ouderen voor ons goede werk. We hebben de leuke namiddag afgesloten met een kleine attentie. Het was een zeer geslaagde dag.

Dorpsrestaurant in de stijl van Bond, James Bond...