Oud-leerling, globetrotter en manager bij AB Inbev Praag: Leen Ceyssens inspireert 5 EW/EMT

Ook in onze school drukt Corona flink haar stempel op de manier waarop we onze lessen en activiteiten kunnen organiseren. We zoeken steeds naar creatieve en veilige manieren om het gewone lessenstramien af en toe te kunnen doorbreken voor onze leerlingen. We waren dan ook erg blij om afgelopen dinsdag oud-leerling van onze studierichting Economie- Moderne Talen Leen Ceyssens te mogen verwelkomen op onze school.
Leen keerde graag nog een keertje terug naar SAB om haar verhaal te brengen voor onze vijfdejaars economie. De rode draad doorheen haar verhaal was ongetwijfeld de drang om de wereld met onbevangen blik tegemoet te treden, om grenzen te verleggen, om nieuwe mensen te leren kennen en vooral om heel veel bij te leren. Daarnaast gaf Leen ons ook een hele mooie inkijk in de werking en bedrijfscultuur van multinational AB Inbev.
De weg die ze afgelegd heeft van SAB tot AB Inbev in Praag was hopelijk een leuke inspiratiebron voor onze huidige leerlingen van 5 Economie want….”het is belangrijk om jezelf doelen te stellen in het leven” (quote Leen Ceyssens).
Lees je dit als oud-leerling? Wil je ook een inspiratiebron zijn voor onze leerlingen en je verhaal eens komen vertellen? Neem dan contact met [email protected].