Informatie voor 1 september

Op woensdag 1 september 2021 verwachten wij jullie terug op onze school. Vergeet ook zeker het mondmasker niet, want dat zal in een aantal omstandigheden zeker nog verplicht zijn. Om grote drukte voor onze nieuwe leerlingen te vermijden, worden jullie op verschillende tijdstippen verwacht. Per fiets/bus is er enkel toegang tot het schooldomein via het poortje aan de achterzijde van de school. 

Hieronder het overzicht met een korte toelichting per afdelingsjaar:

  • 3de jaar: jullie worden om 8.30 uur verwacht op de speelplaats. Jullie zullen worden verwelkomd door de directie. Vervolgens worden de klassen ingedeeld en maken jullie kennis met de klassenleraren.
  • 4de jaar: jullie worden om 10.15 uur verwacht op de speelplaats. Tijdens het 3de lesuur maken jullie kennis met de klassenleraren en de medeleerlingen. Vervolgens krijgen jullie tot 12.00 uur de nodige praktische info.
    De instromers van het 4de jaar verwachten we om 9.45 uur onder het afdak op de speelplaats. Je maakt eerst kennis met de klassenleraren en sluit vervolgens tijdens het 3de lesuur aan bij je nieuwe klas.
  • 5de jaar: jullie worden om 9.10 uur verwacht op de speelplaats. Jullie maken kennis met de klassenleraren en medeleerlingen tijdens het 2de lesuur. Vervolgens krijgen jullie tot 11.10 uur de nodige praktische info. Het 4de lesuur krijgen jullie uitleg over de buitenlandse reizen.
    Instromers van het 5de jaar verwachten we om 8.40 uur onder het afdak op de speelplaats. Je maakt kennis met de klassenleraren en sluit vervolgens tijdens het 2de lesuur aan bij je nieuwe klas. 
  • 6de en 7de jaar: jullie worden om 8.20 uur verwacht op de steentjesparking. We trekken twee lesuren uit voor de kennismaking met jullie klassenleraren en medeleerlingen. De invulling van het 3de lesuur is afhankelijk van de studierichting. Het 4de lesuur krijgen jullie uitleg over de buitenlandse reizen.
    Instromers van het 6de en 7de jaar verwachten we om 7.50 uur onder het afdak op de speelplaats. Je maakt eerst kennis met de klassenleraren en sluit vervolgens tijdens het 1ste lesuur aan bij je nieuwe klas.

Smartschool zal voor de huidige leerlingen op woensdagochtend om 8.00 u geactiveerd worden. Via Smartschool zullen jullie de klasindeling en het lokaal voor woensdag zien.

Wij vermelden uitdrukkelijk dat er ’s morgens geen speciale lijnbussen zijn gepland voor ritten na 8.00 uur. Gelieve hiermee rekening te houden!