Informatie voor 1 september

Nog enkele dagen en het nieuwe schooljaar gaat van start. Wij willen bij deze alvast alle leerlingen van harte welkom heten.

Op donderdag 1 september 2022 verwachten wij jullie terug op school. Eerst ontvangen we onze derdejaars apart om hen rustig te kunnen laten starten. De derdejaars zijn ten laatste om 8.25 u op de speelplaats. Alle leerlingen van het 4de, 5de, 6de en 7de jaar worden tussen 10.00 uur en 10.30 uur verwacht op de speelplaats. Wie met de bus naar school komt, komt via het poortje aan de achterzijde binnen op school. Wie met de fiets komt kan kiezen tussen de voor- en achterzijde van de school.

Na een algemene verwelkoming door de directie maken jullie kennis met de klassenleraren en de medeleerlingen. Namiddag is er les. Locatie van de verwelkoming, klasindeling en lessenrooster zijn vanaf donderdagochtend ter beschikking op Smartschool voor de huidige leerlingen. Vergeet zeker ook niet om voor de eerste schooldag pen en papier en (voor de vierdes en vijfdes) je laptop mee te brengen.

De leerlingen van het 4de, 5de, 6de en 7de jaar die nieuw zijn op onze school (instromers) verwachten we al om 9.30 uur onder het afdak op de speelplaats. Zij maken eerst kennis met de klassenleraren en sluiten vervolgens vanaf 10.30 uur aan bij de nieuwe klas.

Wij vermelden uitdrukkelijk dat er ’s morgens geen speciale lijnbussen zijn gepland voor ritten na 8.00 uur. Hou hier rekening mee en zorg ervoor dat je op tijd op school bent.

Smartschool zal voor de huidige leerlingen op donderdagochtend om 8.00 u terug geactiveerd worden. Via Smartschool zullen jullie de klasindeling en het lokaal voor donderdag zien.

Geniet nog van de laatste dagen vakantie!