Info start schooljaar

Nog enkele dagen en het nieuwe schooljaar gaat van start. Wij willen bij deze alle leerlingen van harte welkom heten. Op vrijdag 1 september 2023 verwachten wij jullie op school. 

DERDEJAARS

Eerst ontvangen we onze derdejaars apart om hen rustig te kunnen laten starten. De derdejaars zijn ten laatste om 8.25 u op de speelplaats.

NIEUWE LEERLINGEN (instromers)

  • Onze nieuwe leerlingen van het 4de, 6de en 7de jaar ontvangen we om 10.00 uur op de speelplaats (via voetgangerspoortje aan de straatkant). Zij maken eerst kennis met de klassenleraren en sluiten vervolgens vanaf 10.45 uur aan bij de nieuwe klas.
  • Onze nieuwe leerlingen van het 5de jaar ontvangen we om 11.15 uur op de speelplaats (via voetgangerspoortje aan de straatkant). Zij maken eerst kennis met de klassenleraren. Om 12.00 uur voorzien we een lokaal waar alle nieuwe vijfdes samen kunnen lunchen. Vanaf 12.55 uur sluiten ze aan bij de nieuwe klas. 

OVERIGE LEERLINGEN

  • Alle leerlingen van het 4de, 6de en 7de jaar worden tussen 10.45 uur en 11.00 uur verwacht op de speelplaats. 
  • Alle leerlingen van het 5de jaar worden tussen 12.30 uur en 12.55 uur verwacht op de speelplaats.

Wie met de bus naar school komt, komt via het poortje aan de achterzijde binnen op school. Wie met de fiets komt kan kiezen tussen de voor- en achterzijde van de school. Indien u uw zoon/dochter naar school brengt, vragen we u hen af te zetten aan de kiss-and-ride zone aan het busstation. De leerlingen komen dan ook via het poortje aan de achterzijde de school binnen.

Na een algemene verwelkoming door de directie maken jullie kennis met de klassenleraren en de medeleerlingen. Vervolgens krijgen jullie de nodige praktische info en een aangepast programma per studiejaar. Locatie van de verwelkoming, klasindeling en lessenrooster zijn vanaf vrijdagochtend ter beschikking op Smartschool. 

De nieuwe leerlingen krijgen deze informatie bij hun ontvangst.

Wij vermelden uitdrukkelijk dat er ’s morgens geen speciale lijnbussen zijn gepland voor ritten na 8.00 uur. Hou hier rekening mee en zorg ervoor dat je op tijd op school bent. 

Tenslotte wensen wij alle leerlingen nog enkele mooie vakantiedagen en nadien een fijn, succesvol jaar toe!