Bree… let’s go! 

Met deze kreet begonnen onze volleybaldames vol goede moed aan hun eerste match tegen het sterke Dilsen. De eerste set ging snel, te snel… In de tweede set kwamen we meteen op ruime voorsprong en steeg het enthousiasme en de spelvreugde, wat leidde tot een verlies aan concentratie. Dilsen kwam terug bij en kreeg bij een 24-23 voorsprong zelfs een matchbal! Deze werkten we schitterend weg en uiteindelijk konden we de tweede set winnen. Alles ging dus afhangen van de beslissende tiebreak. Dilsen sloeg in het begin een kloofje, we kwamen terug bij, maar moesten helaas zeer nipt het onderspit delven!

De volgende match was tegen Peer. Ook nu ging het meteen snel, maar nu in ons voordeel! 25-9 was de uitslag van de eerste set. De ploeg draaide op volle toeren en de match was dan ook snel gewonnen. Helaas won Dilsen ook tegen Peer, waardoor we op een tweede plaats uitkwamen. Geen vervolg dus dit schooljaar…

Maar wat veel belangrijker is, is dat we een toffe, sportieve namiddag hebben beleefd en de eer van SAB hoog hebben gehouden! Een dikke proficiat aan Sien, Imara, Marie, Ine, Roos, Mirte en Britt!