Boekenbedeling via Iddink

Vanaf 27 juni 2018 kan je via de website van Iddink: www.iddink.be je boeken bestellen.

• ga naar de website: iddink.be
  • klik op de knop “Voor leerlingen” (als je de website voor het eerst bezoekt, anders ga je gewoon verder met de volgende stap)
  • klik op de knop “Bestellen” (menu links van het scherm)
  • vul de gegevens (inlognaam en wachtwoord) van je persoonlijk account in. Deze gegevens staan op je factuur, inleverbon, …
  • klik vervolgens op “Login”
  • schoolcode: 9Y4DYMY4

In de boekenlijst staan ALLE boeken AANgevinkt. Controleer alle boeken. Heb je bepaalde boeken niet nodig (omdat je ze al hebt via broer/zus, …) dan moet je deze in de lijst AFvinken. Dus alle boeken die in de lijst aangevinkt staan worden geleverd.

Bestel tijdig, best vóór woensdag 4 juli 2018. Zo ben je zeker dat de boeken tijdig geleverd worden. Ook na 4 juli 2018 kan je nog boeken bestellen, maar dan kan Iddink niet garanderen dat de bestelde boeken vóór 1 september 2018 bij jou thuis geleverd zijn.

Je kan de levering van je boekenpakket opvolgen via www.iddink.be op het tabblad “Voor leerlingen” bij de optie “Klantenservice” (menu links van het scherm).

Controleer je pakket na ontvangst. Vergelijk de titels van de boeken met de pakbon die ook in je boekenpakket zit.

Indien je de boeken op eigen initiatief (dus niet via Iddink) aankoopt dan kan je de boekenlijsten met de titels en ISBN-nummers per studierichting downloaden (zie punt 5: Boekenlijsten. Neem wel de boekenlijst voor het schooljaar 2018-2019).

Tijdens het oudercontact van donderdag 28 juni 2018 voorzien we op school de nodige ondersteuning bij het bestellen van de boeken. Indien je onder begeleiding de boeken wilt bestellen, moet je wel je login en paswoord bij hebben. Ben je dit vergeten, dan kan je een nieuw account aanvragen bij Iddink.

• ga naar de website: iddink.be
  • klik op de knop “Voor leerlingen” (als je de website voor de eerste keer bezoekt, anders ga je verder met de volgende stap)
  • maak je persoonlijk account aan via de knop “Bestellen” (menu links van het scherm)
  • klik vervolgens op “Registreren”
  • vul de nodige gegevens in
  • schoolcode: 9Y4DYMY4

Bestel tijdig, best vóór woensdag 4 juli 2018. Zo ben je zeker dat de boeken tijdig geleverd worden. Ook na 4 juli 2018 kan je nog boeken bestellen, maar dan kan Iddink niet garanderen dat de bestelde boeken vóór 1 september 2017 bij jou thuis geleverd zijn.

Je kan de levering van je boekenpakket volgen via www.iddink.be optie “Klantenservice” (menu links van het scherm).

Indien je de boeken op eigen initiatief (dus niet via Iddink) wilt aankopen dan kan je de boekenlijsten met de titels en ISBN-nummers per studierichting downloaden (zie punt 5: Boekenlijsten. Gebruik wel de boekenlijsten voor het schooljaar 2018-2019).

Leerlingen die bepaalde boeken nodig hebben om de bijkomende proeven, vakantietaken of ingangsexamens voor te bereiden kunnen deze bij Iddink terug opvragen.

Stappenplan:

• neem zo snel mogelijk contact op met Iddink op volgend telefoonnummer: 014 30 41 70;
  • geef je naam, adres en klantnummer door;
  • geef de juiste titels en ISBN-nummers door van de boeken die je opvraagt. Deze gegevens kan je in de boekenlijsten per jaar en studierichting terugvinden (zie punt 5 Boekenlijsten. Neem wel de boekenlijst van het schooljaar 2017-2018). Zorg dat je de juiste gegevens aan Iddink doorgeeft;
  • geef ook aan dat je de boeken voor een examen nodig hebt en vraag aan Iddink om de boeken “MET VOORSLEEP” te verzenden. De bestelling wordt dan met voorrang behandeld en met spoed verzonden.

Op maandag 25 juni 2018 leveren de leerlingen hun handboeken in.

Je krijgt van Iddink een inleverformulier toegestuurd waarop alle in te leveren boeken vermeld staan.

Plaats: Eetzaal

Uurregeling:

Je moet het inleverformulier zeker bij hebben. Het inleverformulier wordt gescand en verwerkt. Via de website van Iddink kan je eventueel een nieuw inleverformulier downloaden.

Zorg dat je zeker op het aangegeven tijdstip op school bent. Als je de boeken niet zelf kan binnenbrengen, zorg dan dat iemand anders (bv. van familie) op het aangegeven tijdstip de boeken binnenbrengt. Je krijgt een boete van € 50 als de boeken te laat worden ingeleverd.

Voorbereiding van het inleveren van boeken:

• voeg bijlagen en andere toebehoren zoals CD-rom’s en CD’s bij het boek. Op het inleverformulier kan je zien of er nog een bijlage, CD, … bij het boek hoort;
  • verwijder kaftpapier en losse blaadjes;
  • de nota’s die je in potlood in het boek hebt geschreven, gom je uit;
  • leg de boeken op volgorde van het inleverformulier

Lever zeker al je boeken in. Indien je een boek niet inlevert, ontvang je een rekening

(65% van de nieuwprijs).

Als een of meerdere boeken (geen werkboeken) die je gekocht hebt aan Iddink wilt terug verkopen, dan kan je op de website van www.iddink.be onder “Downloads” het document ‘Inleverformulier koopboeken” downloaden. Je stuurt de boeken en het inleverformulier koopboeken op naar Iddink.

Deze gegevens (titel en ISBN-nummer) moet je gebruiken als je boeken voor bijkomende proeven, vakantietaken of ingangsexamens terugvraagt.  Doe dit zo snel mogelijk en geef door dat ze de bestelling met spoed moeten behandelen

Deze lijsten moet je enkel gebruiken als je NIET via Iddink de boeken voor het nieuwe schooljaar aankoopt.