Quiz van formaat georganiseerd door 6HWb

Grijze hersencellen werden vrijdagavond geprikkeld tijdens de warmste quiz georganiseerd door ons, de leerlingen van 6HWb.
De quiz bestond uit verschillende moeilijke rondes en was tot in de puntjes uitgewerkt. We waren dan ook heel blij toen we zagen dat er zoveel enthousiaste mensen kwamen quizzen en dat de sfeer goed zat bij iedereen. Bij een quiz horen natuurlijk mooie prijzen. Zo waren er prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats, maar ook een ludieke ‘drank- en eetprijs’, de groep die het meeste at en de groep die het meeste dronk kregen een pakket bestaande uit verschillende soorten Duvel. De prijzen van de eerste, tweede en derde plaats bestond uit een kunstwerk, geschilderd door Astrid, Brad of Willem-Jan tijdens ons kunstproject, en uit verschillende waardevolle geschenkbonnen en cadeau’s.

Graag willen we onze sponsors (Domen Drinks, Van Zon, Broodjes Ine, ‘t smulhuys, VBC, Spaas kaarsen, Martens, La Bella Rosa, Simons 4 Fashion, Fit-Studio Tongerlo en Aveve) nog eens van harte willen bedanken, maar ook Brecht Jonckers, Marijke Schepers en onze klastitularissen Lore Beerden, Nele Nouwen en Marc Umans om ons zo goed te begeleiden in de organisatie van de quiz.

 

Evy Rutten, Anouk Vogels (6HWb)

Quiz van formaat georganiseerd door 6HWb