Afsluiting van een “straf” schooljaar

Dat het schooljaar 2016-2017 een straf schooljaar was voor het SAB, dat zal niemand meer verbazen…

Onze leerlingen behaalden tal van podiumplaatsen in de SVS-competities, in de wetenschappen-olympiades behaalden onze leerlingen uitzonderlijke scores, tijdens de survival trophy werd de prijs van de FairPlay toegekend aan onze school, in de campagne van Tournée Minérale eindigde onze school op een 7de plaats en zamelden we meer dan 3 000 EUR in ten voordele van de Stichting tegen Kanker, de lesmarathon van de leerlingen van 4 Economie zorgde voor een record bedrag ten voordele van het goede doel, een nominatie als beste stageschool/beste stagebegeleider en als kers op de taart beleefden we ons hoogtepunt tijdens de finale van de “strafste school” van MNM.

Helaas hebben wij tijdens dit schooljaar ook afscheid moeten nemen van onze collega Jan Sijbers. Jan zal altijd herinnerd worden als een “wijze” collega met een heerlijk gevoel voor humor en een hart voor de natuur.
We willen graag de warme herinnering aan Jan vasthouden. Afgelopen vrijdag hebben we met maar liefst 16 ploegen tijdens het eerste kubb-tornooi gestreden om de wisselbeker,  toepasselijk “SIJB-KUBB” genaamd. “De Clubbers” ontvingen de wisselbeker uit de handen van Grietje, de echtgenote van Jan en Ann, de zus van Jan.

Daarnaast  hebben we tijdens het personeelsfeest ook afscheid genomen van 2 iconen van de school. Wij willen Jef Nysen en Miet Geebelen uitdrukkelijk  bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze school.

Op naar een nog straffer schooljaar!?