Snoezelen met 7 Thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige

2010-10-13
Print dit artikel Print dit artikel

De leerlingen van 7 Thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige zijn momenteel bezig met een project snoezelen tijdens hun zorgdagen.
Dit project kadert volledig in de aankleding van een nieuwe snoezelruimte in WZC Gerkenberg in Bree.
Tijdens de afgelopen 6 zorgdagen hebben de leerlingen gewerkt aan enkele snoezeldekens, een flexibele voelwand met 12 afneembare snoezelplaten in verschillende materialen en 4 snoezelborden, waarin enkele herkenbare beroepen voor zowel mannen als vrouwen verwerkt werden.

Deze snoezelelementen zullen op dinsdag 21 december 2010 overhandigd worden aan de bewoners en personeel van WZC Gerkenberg. De leerlingen zullen dit feestelijk inkleden met een koffietafel en Kerstspecial voor de bewoners.